PORODIČNI IZLAZAK: Demi Moore s kćerkama zablistala na crvenom tepihu najveće oskarovske zabave (FOTO)

Posljednjih 30 godina magazin Vanity Fair zadužen je za organiziranje najveće oskarovske zabave, a njegovu pozivnicu, poput mnogobrojnih zvijezdi, nije odbila slavna Demi Moore.

  • Žena

  • 13. Mar. 2024  

  • 0

Nakon promo turneje druge sezone Foxove antologijske serije "Feud" i uživanja u prvim redovima revija na njujorškoj Sedmici mode, 61-godišnja Demi Moore novu priliku za modno blistanje imala je na oskarovskoj zabavi Vanity Faira.

Zvijezda filma "Striptiz"' brojne je oduševila pojavom u haljini satenskog sjaja, u znaku nanovo popularne smeđe boje.

Osim nje, isticala se zavodljivim prorezima na torzu i leđima pojačanim zlatnim ukrasima s glavom Meduze. Upravo ovaj detalj dao je naslutiti da je kreacija na Demi Moore djelo talijanskog Versacea.

  Demi MooreFoto: Profimedia 

Više od izazovnog izdanja Moore, prenosi Tportal, bio je zanimljiviji porodični prizor na oskarovskoj zabavi, za koji se pobrinula s tri kćeri iz braka s bivšim suprugom, holivudskom zvijezdom Bruceom Willisom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...