SAMO SE SRUŠIO: Reakcija Diega Simeonea nakon promašenog penala postala je viralna....

U konačnici su pobjednika odlučili jedanaesterci, a tim iz Madrida imao je više sreće i prošao je dalje.

  • Šareni svijet

  • 14. Mar. 2024  

  • 0

Odluka o putniku u četvrtfinale na utakmici Atletico Madrida i Intera pala je nakon jedanaesteraca, a sve je moglo biti riješeno u samoj završnici regularnog dijela da Rodrigo Riquelme nije u trećoj minuti sudačke nadoknade promašio izglednu priliku koja je već tada mogla donijeti konačnog pobjednika ovog susreta.

Kada je vidio šta je 23-godišnji Španjolac zapucao, Diego Simeone samo se srušio na pod, a njegova reakcija već je postala hit na društvenim mrežama.

Simeoneovu reakciju pogledajte OVDJE!

Podsjetimo, Inter je u Madrid stigao s prednošću od 1:0 iz prvog susreta, ali Španjolci su s 2:1 u uzvratu izborili produžetke.

Gosti su i u ovom dvoboju imali prednost. Federico Dimarco zatresao je mrežu u 33. minuti, no već u 35. na 1:1 poravnao je Antoine Griezmann da bi Memphis Depay u 87. pogodio za produžetke.

U konačnici su pobjednika odlučili jedanaesterci, a tim iz Madrida imao je više sreće i prošao je dalje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...