MODNI ZAOKRET: Kraljice Letizia u najljepših hlačama koje noge čine dužima (FOTO)


Kraljica Letizia sve češće radi odmak od haljina i suknji te poseže za poslovnom elegancijom, a ovaj stilski zaokret čak uključuje i odricanje od omiljenih joj potpetica te posezanjem za ravnim modelima.

  • Žena

  • 14. Mar. 2024  

  • 0

Kraljica Letizia i kralj Felipe primili su delegaciju španskog Odbora predstavnika osoba s invaliditetom u palači Zarzuela. Za tu priliku španska kraljica posegnula je stajlingom koji je zasluženo privukao pažnju. Kao jedna od najbolje odjevenih pripadnica kraljevskih porodica kraljica Letizia ovo puta nije posegnula za uobičajenim odijelom već je pokazala vrlo jednostavan, ali efektan stajling s jednim od najudobnijih cipela ove sezone.

Vrlo svestran i udoban, ovaj stajling je sjajan izbor za brojne prilike, od poslovnih sastanaka pa do izlazaka.

Stil kraljice Letizije neprestano se razvija. Posljednja promjena bila je radikalna promjena frizure. Naime, kraljica je duge pramenove skratila na vječno trendi bob, frizuru koja odlično pristaje svakom obliku lica i teksturi kose. A u posljednje vrijeme, kraljica Letizia sve češće bira nove trendove i prilagođava ih svom stilu i pri tome oduševljava modne stručnjake.

Kraljica Letzia i kralje FelipeFoto: Profimedia

Sada je oduševila poslovnim stajlingom koji briše godine kao granice – jednako je dobro nosiv u 20-ima kao i u 40-ima. Kraljica Letizia odlučila se za udobnost fino pletenog crnog džempera koji je kombinirala sa zelenim krojenim hlačama iz Hugo Bossa. Hlače visokog struka stilizirane remenom savršen su izbor kada želite vizualno produžiti noge i stanjiti siluetu.

A poseban dodatak ovo stajlingu bio je izbor cipela – kraljica je ovog puta odbacila visoke potpetice odlučivši se za jedne od najtrendi cipela sezone: mokasinke s podebljanim potplatom. A izbor je pao na model 'Kris', također od Hugo Bossa. Ovaj savršen uredski look upotpunila je svojim savršenim prstenom Coreterno i smaragdnim naušnicama iz Gold & Roses, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...