SJEO ZA KOMPJUTER, SPUSTIO RUKU NA MIŠ, PA KLIKNUO: Za koga li je glasao Vladimir Putin?

On je izabrao opciju onlajn glasanja, javlja dopisnik RIA Novosti.

  • Svijet

  • 15. Mar. 2024  

  • 0

Ruski predsjednik Vladimir Putin je glasao na izborima, prenose RIA Novosti. U danima uoči izbora držalo se u tajnosti kada će Putin glasati od tri izborna dana i na koji način.

On je izabrao opciju onlajn glasanja, javlja dopisnik RIA Novosti.

Putin je glasao u svojoj kancelariji u svojoj rezidenciji u Novo-Ogarevu kod Moskve. Šef države je otišao do svog stola, sjeo za kompjuter i glasao, piše na zavničlnoj stranici Kremlja.

Na slikama koje je distribuirao Kremlj vidi se kako dugogodišnji ruski lider glasa za kompjuterom u svojoj kancelariji i maše kameri.

„Hvala, uspješno ste glasali!“, bljesnulo je na ekranu.

Glasanje za predsjedničke izbore traje tri dana: 15, 16. i 17. marta. Četiri registrovana kandidata kandidovala su se za mjesto šefa države CIK Ruske Federacije: Leonid Slucki, Nikolaj Karitonov, Vladislav Davankov i Vladimir Putin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...