DRAMA NA DVORU: Zbog princeze Kate Middleton oglasila se palača –„Ovo je veliki sigurnosni prekršaj, koji jako šteti…“

Podsjetimo, otkako je palača objavila da je Kate bila na operaciji i da se povlači s dužnosti kako bi se oporavila, pojavile su se razne teorije zavjere o princezi, zbog nedostatka informacija o njezinu tačnom zdravstvenom stanju.

  • Show

  • 20. Mar. 2024  

  • 0

Šefovi privatne bolnice London Clinic pokrenuli su hitnu istragu nakon tvrdnji da je najmanje jedan član osoblja pokušao pristupiti privatnim zdravstvenim podacima princeze od Walesa Kate Middleton nakon njezine planirane operacije abdomena u januaru, piše Daily Mail.

Iz bolnice su za medije odbili potvrditi je li osoba koja je navodno pokušala hakirati princezin zdravstveni karton još radi u bolnici, kao ni kada se tačno dogodio prijestup.

Iz ureda Povjerenika za informiranje potvrdili su da su primili izvještaj o prekršaju i da su informacije koje su dobili u procesu provjere.

Princeza je upućena u zbivanja, a glasnogovornik Kensingtonske palače kratko je poručio: "To je stvar bolnice London Clinic".

"Ovo je veliki sigurnosni prekršaj, koji jako šteti bolnici, s obzirom na njezinu neokaljanu reputaciju u povijesti liječenja kraljevske obitelji", kazao je izvor iz bolnice za britanske medije.

"Cijelo medicinsko osoblje je šokirano i uzrujano zbog optužbi te su jako povrijeđeni što je netko kolega kojima vjeruju navodno odgovoran za takvo kršenje povjerenja i morala", dodao je izvor.

Pristupanje podacima pacijenata u javnim ili privatnim bolnicama bez njihovog dopuštenja je kazneno djelo.

Podsjetimo, otkako je palača objavila da je Kate bila na operaciji i da se povlači s dužnosti kako bi se oporavila, pojavile su se razne teorije zavjere o princezi, zbog nedostatka informacija o njezinu tačnom zdravstvenom stanju.

Nagađanja su se još više pojačala kada je Kate javno preuzela krivnju za fotošopiranje obiteljske fotografije koju je Kensingtonska palača objavila na Majčin dan.

Osim niza nesavršenosti mnogi su primijetili da Kate ne nosi vjenčani prsten, što je potaknulo brojne neutemeljene teorije o stanju njezina braka s princem Williamom, a teoretičare zavjere nisu utišale ni Kateine nove fotografije i snimke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...