ŠOK NA OTOKU: Kate prvi put snimljena nakon operacije, a onda se javila novinarka BBC-a –„To nije ona…“!

BBC je odbio komentirati potez svoje novinarke.

  • Estrada

  • 20. Mar. 2024  

  • 0

Novinarka BBC-a Sonja McLaughlan dodatno je potaknula teorije zavjere o Kate Middleton tvrdeći da žena viđena s princom Williamom tokom vikenda ‘očito nije Kate‘, piše Daily Mail.

Kate je snimljena dok je nosila vrećice i brzo hodala uz supruga dok su posjećivali dućan Windsor, kilometar i pol udaljen od njihove kuće.

To je bila prva snimka buduće kraljice nakon operacije abdomena u januaru. Snimka je bila olakšanje milionima, no mnogi su širom svijeta nastavili su iznositi teorije zavjere da to nije Kate.

Jedna od onih koja je pridonijela teorijama je sportska novinarka nacionalne medijske kuće Sonja McLaughlan koja se priklonila ideji da je princ u šopingu bio s dvojnicom svoje supruge.

Tvrdila je čak, u sada izbrisanom tweetu, da je čak i prijestolonasljednika mogao zamijeniti glumac.

McLaughlan je napisala:

- Uznemirujuće je što novine poput The Timesa izvještavaju o tome kao o činjenici. ‘Kate prvi put viđena u javnosti‘, a ovo očito nije ona.

Komentirajući video u kojem se princeza na snimci uspoređuje s drugim njezinim prijašnjim fotografijama, novinarka BBC-a je dodala: ‘To očito nije Kate. Neke novine to prenose kao činjenicu.

Heidi Agan (43), koja više od desetljeća zarađuje imitirajući princezu, rekla je da ‘100 posto‘ vjeruje da su Kate i William na snimci.

- Očito je bilo nekih nagađanja o tome jesu li Kate i William na toj snimci i fotografijama, rekla je za The Mirror.

- To nisam ja. Tada sam svakako bila na poslu, to su 100 posto njih dvoje, rekla je.

Kensingtosnka palača postavila je jasan vremenski raspored za princezin oporavak, on se očekuje nakon uskršnjih praznika.

Neutemeljene teorije zavjere koje se šire o njoj na internetu uključivale su da je mrtva, da ju je zamijenila dvojnica pa čak i da im je brak pred raspadom.

BBC je odbio komentirati potez svoje novinarke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...