SPUST POČINJE U 11,15 SATI: Elvedina Muzaferija danas nastupa u svojoj posljednjoj utrci sezone koju možete pratiti na...

Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija danas će nastupiti u svojoj posljednjoj ovosezonskoj utrci u Svjetskom kupu.

  • Sport

  • 23. Mar. 2024  23. Mar. 2024

  • 0

U austrijskom Saalbachu je u 11:15 sati zakazana utrka finala Svjetskog kupa u disciplini spust, a Muzaferija će imati priliku da dobrim rezultatom stavi tačku na odličnu sezonu.

Muzaferija je finale Svjetskog kupa u spustu izborila tako što je ove sezone bila među 25 najboljih skijašica u toj disciplini. Ona se nalazi na 23. mjestu u ovoj disciplini s osvojenih 69 bodova.

Danas će u Saalbachu nastupiti 21 skijašica, jer su njih četiri otkazale nastup zbog povreda, a Muzaferija će imati startni broj 20. Bodove će osvojiti 15 najbolje plasiranih skijašica.

Podsjetimo, jučer je Muzaferija nastupila u finalu Svjetskog kupa u disciplini superveleslalom, ali, nažalost, nije uspjela završiti utrku zbog pada nakon prvog prolaznog vremena na kojem je bila vodeća sa 15 stotinki boljim vremenom od prvoplasirane.

Današnji spust počinje u 11:15 sati, a TV prenos je na Eurosportu 1.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...