"STRADALI SU NEVINI LJUDI": Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović osudio teroristički napad u Moskvi

"S dubokim žaljenjem primio sam vijest o terorističkom napadu u Moskvi", kaže Bećirović

  • Politika

  • 23. Mar. 2024  

  • 0

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović osudio je teroristički napad u Moskvi i izrazio saučešće porodicama žrtava.

„S dubokim žaljenjem primio sam vijest o terorističkom napadu u Moskvi u kojem je ubijen veliki broj nedužnih ljudi. Najoštrije osuđujem ovaj teroristički akt i svaki oblik nasilja koji odnosi nevine ljudske živote i donosi patnju porodicama.

Bosna i Hercegovina ostaje nepokolebljiva u borbi protiv svih oblika terorizma. U ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine, i u svoje lično ime, upućujem najdublje izraze saučešće porodicama žrtava, a povrijeđenima želim brz oporavak.“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...