KAKAV ŠOK U 45. GODINI ŽIVOTA SLAVNOG NOGOMETAŠA: Zvijezda Chelsea i Real Madrida nakon testa očinstva saznao da djeca nisu njegova

Supruga Laura očito mu je zatajila odgaja djecu njezinog bivšeg partnera

  • Sport

  • 23. Mar. 2024  

  • 0

Dvaput je osvojio englesku Premier ligu s Chelseaje, zatim i FA Kup, a prije toga okrunio se titulom Španije i dvostrukim naslovom Lige prvaka u dresu Real Madrida, Uz to, pamti i zlatnu medalju s Olimpijskih igara 2000. s Kamerunom, te dva Afrička kupa.

Impresivna karijera, međutim, Njitap Geremi jedno očito nije osvojio - srce svoje izabranice Laure. Naime, bivši nogometaš, a danas 45-godišnji umirovljenik Geremi, ovih je dana podnio zahtjev za razvod jer DNK testovi otkrili su da nije otac dvoje djece.

Geremi je napravio test očinstva da bi provjerio jesu li blizanci koje odgaja sa suprugom Laurom njegova krv, a ispostavilo se je otac neko drugi, odnosno Laurin bivši partner. Uskoro bi se Geremi i supruga trebali razvesti, presuda ističe da je Laura "gnjusnim ponašanjem uništila sklad braka", a spominju se i "nove laži" jer "iz ove bračne zajednice nisu se rodila djeca".

Bivši veznjak teško je prihvatio vijesti, navodno proživljava teški emotivni šok, a u presudi stoji i da ga je supruga "psihički oštetila".

Inače, Geremi se 16 godina aktivno bavio nogometom, započeo je karijeru u rodnom gradu Bafoussamu, izgradio izvrstan CV u Europi, a okačio je kopačke o klin početkom 2011. kao igrač današnjeg grčkog drugoligaša AE Larise.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...