TEŽAK PERIOD ZA NJU: Nervozna Sabalenka polomila reket na turniru u Miamiju (VIDEO)

Iza Aryne Sabalenko je užasna sedmica.

  • Sport

  • 24. Mar. 2024  

  • 0

Bjeloruska teniserka i druga igračica svijeta u ovom trenutku Aryna Sabalenka poražena je od Ukrajinke Angeline Kalinine, 36. igračice na svijetu, u trećem kolu turnira u Miamiju 2:1 (6:4, 1:6, 6:1).

Iza Aryne Sabalenko je užasna sedmica, s obzirom na to da je neposredno pred početak turnira preminuo njen bivši dečko Konstantin Koltsov. Ona je nakon njegove smrti izjavila kako oni neko vrijeme nisu u vezi, ali da je svejedno njeno srce slomljeno zbog ove tragedije.

Mnogi su očekivali da ona neće nastupiti na turniru u Miamiju, no odlučila je da igra u crnini i nije tražila je da ne komunicira sa medijima. Ipak, bila je vidno nervozna, a to je ispoljila i lomljenjem reketa nakon poraza od Kalinine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...