DETALJ KOJI POKREĆE GLASINE: Leonardo DiCaprio konačno će stati pred oltar? (FOTO)

Tokom izlaska s oskarovcem, poznata Talijanka (25) primijećena je kako nosi novi prsten na lijevoj ruci, što se pokazalo dovoljnim za stvaranje glasina o zarukama.

  • Show

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Objedujući u meksičkom restoranu Yuca u Los Angelesu, slavni holivudski neženja i njegova djevojka, talijanska manekenka Vittoria Ceretti, potaknuli su glasine o zarukama

Tokom izlaska s oskarovcem, poznata Talijanka (25) primijećena je kako nosi novi prsten na lijevoj ruci, što se pokazalo dovoljnim za stvaranje glasina o zarukama.

Zvijezda filma 'Vuk s Wall Streeta' pokušala je proći neprimjetno skrivena ispod bejzbolske kape kluba LA Dodgers i maske pričvršćene na bradu, dok je talijanska manekenka ležeran stajling začinila crnim sunčanim naočalama brenda Balenciaga.

Njezin prsten na lijevoj ruci, međutim, ukrao je svu pozornost dok je s DiCaprijem naručivala obrok za pultom.

(Foto: Profimedia)

Glasine o vezi, DiCaprio i Ceretti prvi su put potaknuli prošlog ljeta kada su uočeni kako se ljube na plesnom podiju u klubu na španjolskoj Ibizi.

Od tada, par je više puta izlazio zajedno, a američkom Page Sixu u rujnu je potvrđeno kako je njihova veza poprilično ozbiljna.

'Posljednjih nekoliko mjeseci provode prilično vremena zajedno i uživaju u upoznavanju jedno drugoga na dubljoj razini', za američki tabloid otkrio je izvor blizak paru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...