PET POLICIJSKIH VOZILA I VATROGASCI STIGLI U BANJSKO POLJE: Na mjestu gdje je nestala Danka vlada velika napetost

Prema neslužbenim saznanjima Blica, policija osnovano sumnja da je nešto s nestankom Danke Ilić povezano s lokacijom pored mjesta nestanka.

  • Hronika

  • 28. Mar. 2024  28. Mar. 2024

  • 0

Na mjestu gdje je nestala Danka Ilić vlada velika napetost. Pet patrola policije stiglo i vatrogasci stigli su oko 19.30 sati u Banjsko polje, piše Blic.

Nakon što su policajci cijeli dan kopali i pregledavali cijeli teren te raščišćavali mjesto gdje je Danka Ilić posljednji put viđena, večeras su stigla policijska vozila pod rotacijskim svjetlima, a zatim i vatrogasci.

Prethodno su oko 19 sati užurbano i uz rotacije napustili stanicu i krenuli prema mjestu nestanka.

Prema neslužbenim saznanjima Blica, policija osnovano sumnja da je nešto s nestankom Danke Ilić povezano s lokacijom pored mjesta nestanka.

Podsjetimo, roditelji nestale djevojčice već su više od 5 sati u policiji gdje su ispitani u svojstvu građana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...