JELENA TRIVIĆ ODGOVORILA DODIKU: "Sjetimo se samo 'nepravilnosti' gospodina Schmidta čime je Dodiku progledano na izbornu krađu"

Trivićeva ističe kako je jedino bila i ostala eksponent srpske nacionalne politike.

  • Politika

  • 31. Mar. 2024  

  • 3

"Izbezumljenom i potpuno pogubljenom Dodiku prvo predlažem da se dogovori sam sa sobom jesam li eksponent njemačke, američke ili engleske politike, s obzirom na to da me u sve kontekste stavljao."

Napisala je ovo Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, osvrćući se na izjave predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da je bila i ostala trabant njemačke politike, zato što je ta politika finansirala njeno političko djelo.

Trivićeva ističe kako je jedino bila i ostala eksponent srpske nacionalne politike.

– Jelena Trivić je jedino bila i ostala eksponent srpske nacionalne politike, politike isključivo i samo za narod, politike čija težnja je prije svega mir i ekonomski razvoj za 21. vijek, a nasuprot politike raseljavanja Srba sa ovih prostora, ekonomskog satiranja Republike Srpske i uništavanja institucija koju Dodik vodi u kontinuitetu već skoro 20 godina – navodi se u objavi Trivićeve.


Ona navodi i da je povezivanje nje sa određenim stranim faktorima već viđeni film i da je Milorad Dodik taj koji je oduvijek plesao sa strancima.

– Sjetimo se samo “manjih tehničkih nepravilnosti” gospodina Šmita čime je Dodiku progledano na izbornu krađu, pa dolasku Saracina u Banja Luku na dan njegovih protesta. Pametnom dosta. Stare izlizane matrice o 10 miliona američkih dolara i ostale nebuloze kojima je režim trovao javnost, povezivanje mene sa određenim stranim faktorima su već viđeni film. Jedini koji je oduvijek plesao sa strancima i ispunjavao njihove želje bio je upravo Milorad Dodik. Ovakve izjave skoro da postaju bezvrijedne bilo kakvog komentarisanja – napisala je Trivićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...