GLAMUROZNO IZDANJE AMERIČKE GLUMICE: Gillian Anderson privlačila poglede u jednostavnoj, ali vrlo efektnoj haljini (FOTO)

Američka glumica crvenim tepihom na premijeri filma "Scoop" u Londonu, prošetala je u smaragdno zelenoj haljini bez naramenica koja je savršeno pratila liniju njezinog tijela.

  • Žena

  • 31. Mar. 2024  

  • 0

Gillian Anderson oduševila je glamuroznim izdanjem na premijeri nove drame "Scoop" u Londonu u kojoj ima jednu od glavnih uloga. Upravo za tu priliku 55-godišnja američka glumica, koja se proslavila ulogom u kultnoj znanstveno-fantastičnoj seriji "The X-Files" gdje je tumačila specijalnu agenticu Danu Scully, crvenim je tepihom prošetala u strukiranoj midi smaragdno zelenoj haljini bez naramenica.

Jednostavni model je savršeno pratio liniju njezinog tijela, a riječ je o kreaciji novozelandske modne dizajnerice Emilije Wickstead.

image

Gillian Anderson na premijeri novog filma "Scoop" pojavila se u elegantnom izdanju

 

Styling, kojim je još jednom dokazala kako itekako ima smisla za modu, dodatno je upotpunila Gianvito Rossi chic srebrnim sandalama na petu i Solange Azagury-Partridge visećim zlatnim naušnicama, a pritom se odlučila i za sasvim jednostavan, minimalistički make-up jer ni inače nije sklona pretjerivanju sa šminkom.

Inače, njezin novi film "Scoop" na Netflix streaming platformu stiže 5. aprila, a radnja prati kontroverzan intervju princa Andrewa s novinarkom BBC-ja Emily Maitlis iz 2019. Sve je temeljno na knjizi "Scoops: Behind The Scenes of the BBC‘s Most Shocking Interviews" televizijske producentice Sam McAlister, koja će također glumiti u drami, prenosi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...