JEZIVI TRENUTAK RAZORNOG POTRESA: Cesta kao da je od gume, kamera iz automobila snimila trenutak udara...

Auti staju nakon što se cesta počela ljuljati kao da je od gume.

  • Vijesti

  • 03. Apr. 2024  03. Apr. 2024

  • 0

Razorni potres magnitude 7.4 stepeni pogodio je Tajvan, najjači je to potres u posljednjih 25 godina. Više zgrada je srušeno. Najmanje je četvero mrtvih, a na stotine ljudi zarobljeni su u zgradama.

Kamera u automobilu snimila je jezivo podrhtavanje u vožnji. Cesta se ljulja kao da je od gume.

Dok hitne službe na Tajvanu tragaju za zatočenima pod ruševinama nakon razornog potresa od 7,4 Richtera koji je izazvao ogromne štete, društvenim mrežama šire se snimke trenutka kada se tlo zatreslo. Kamere u automobilima snimile se potres tijekom vožnje na autocesti na istoku Tajvana. Auti staju nakon što se cesta počela ljuljati kao da je od gume.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...