ŠTA SE DOGAĐA U REPUBLICI SRPSKOJ: Zabranjen prijevoz eksplozivnih materija u dva grada, razlog je...

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za ovaj period neće izdavati odobrenja za prevoz ekspozivnih materija.

  • Društvo

  • 04. Apr. 2024  

  • 0

Na području Laktaša i Banjaluke danas i sutra biće zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju s ciljem preduzimanja bezbjednosnih mjera podovom posjete predsjednika Vlade Mađarske Viktora Orbana, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan donio je naredbu o zabrani prijevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju danas od 17 sati sutra do 15 sati.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za ovaj period neće izdavati odobrenja za prevoz ekspozivnih materija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...