JEDAN OD NAJSNAŽNIJIH BROJEVA U NUMEROLOGIJI: Zašto je 4.4. poseban datum?

Jedan od najsnažnijih brojeva u numerologiji jest 0404, a svoju posebnu snagu poprima na današnji datum.

  • Zabava

  • 04. Apr. 2024  

  • 0

Numerologija kaže da pomoću brojeva ogledala anđeli čuvari komuniciraju s nama, kako bi nam ukazali na propuste, greške, ali i potencijale prilike. Zato ih ne bismo trebali ignorisati, već se zapitati šta nam oni žele poručiti.

Jedan od najsnažnijih brojeva jest 0404, a svoju posebnu snagu poprima na današnji datum. Osim u kalendaru, možemo ih primijetiti i na satu – a svaki od njih skriva svoju simboliku.

Recimo, 2.2. ili pak 20.02. predstavljaju dualnost, trajnost, ravnotežu i zajedništvo. 3.3. ili pak 30.03. u sebi sadrže ogromnu dozu duhovnosti, dok današnji datum – 4.4. nosi poruku stabilnosti i emocionalne ravnoteže.

U nastavku možete provjeriti koje još poruke šalje današnji datum.

PRIHVATITE POMOĆ

U području duhovnosti, broj četiri ima veliko značenje. Simbolizira četiri elementa - zrak, vatru, vodu i zemlju i tako ukazuje na važnost saradnje u ostvarivanju ciljeva. Ako osjećate da ne možete postići ciljeve koje ste zacrtali, ovaj vam broj šalje poruku da biste možda trebali potražiti pomoć drugih ljudi.

 To ne znači da niste uspjeli, već da u životu ponekad trebamo zatražiti ruku koja će nam pomoći. Između ostalog, četvorke nam šalju poruku da su uzajamna podrška, razumijevanje i povjerenje nužni za kvalitetan i ispunjen život, a vukovi samotnjaci, koliko god snažni bili, ponekad trebaju društvo i podršku drugih.

NAPRAVITE PAUZU

Ovaj je broj usko povezan sa zdravljem i ljubavnim životom. On svoju poruku najglasnije šalje osobama koje su ambiciozne i predane. Takav način života uzrokuje stres, a četvorke nam ukazuju na to da je opuštanje nužno za zdrav život. Ako vam je prošla sedmica na poslu bila iznimno naporna, pokušajte se opustiti radeći nešto što vas uistinu usrećuje, a ostale obaveze stavite na pauzu.

LJUBAV JE POKRETAČ SVIJETA

Ako pak razvijate ljubavni odnos, pokušajte razviti vještinu intuitivnog slušanja, jer je komunikacija temelj svake veze, a vaš stresan život (uzrokovan velikom ambicijom) počinje negativno uticati na ljubavni život. Možda ste i sami primijetili da ste sasvim drugačiji kad imate hrpu obaveza – a to je znak da biste trebali usporiti.

BUDITE STRPLJIVI

Još je jedna poruka koju anđeli čuvari šalju na datum 4.4. Ništa u životu ne dolazi preko noći, a vaš će se trud zasigurno isplatiti. Vjerujete u sebe i svoje sposobnosti, ali i u dobru namjeru vaših najmilijih kad kažu da ste previše zaokupljeni poslom.

ROĐENI 4.4. 

Ako ste pak rođeni na današnji datum, anđeoska poruka je još snažnija. Vaša kreativnost, inovativnost i dobrota fasciniraju ljude oko vas, a vaši najbliži će reći da biste, ipak, trebali poraditi na samokontroli. Vaša impulsivnost ponekad može povrijediti druge pa vam anđeli čuvari šalju poruku da razmislite i o tome, piše Zadovoljna.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...