SARADNJA SA ŠPANCIMA: Victoria Beckham dizajnirala novu kolekciju za popularnog modnog brenda (FOTO)

Kolekcija će bit će dostupna od 23. aprila...

  • Žena

  • 04. Apr. 2024  

  • 0

Posljednjih godina u svijetu primjećujemo veliki trend uspješnih saradnji high street brendova s ​​poznatim modnim dizajnerima, a sada nam je u najavi još jedna kojoj već predviđamo veliki uspjeh.

Victoria Beckham, koja se neko vrijeme nalazi na vrhu liste najpopularnijih celebrity dizajnera, tako potpisuje novu capsule kolekciju popularnog brenda Mango. 

Kao što je i najavljeno, kolekcija pod nazivom Victoria Beckham x Mango bit će dostupna od 23. aprila u svim odabranim Mango trgovinama te njihovoj službenoj stranici.

U kratkoj izjavi, iz španskog su high street brenda poručili kako kolaboracija spaja besprijekoran stil Victorije Beckham sa savremenim dizajnom i slavi "stil, kvalitetu i ženstvenost".

Uz određeni pomak od jednostavne klasike, u kolekciji prevladavaju ženstvene haljine i svestrano pletivo, ali i efektni modni dodaci te cipele koje bi trebale postati must have komadi sezone.

Ovo je ujedno prva saradnja Manga i 49-godišnje dizajnerice za koju se dugo govorilo kako njezin modni brend neće daleko dogurati, a sada je jedan od najpoznatijih. Osim toga, kako prenosi Gloria.hr, saradnja se poklopila s Mangovom 40. godišnjicom te je posljednja u nizu kolekcija nastalih u saradnji s drugim brendovima, umjetnicima i talentima, poput američkog brenda Simon Miller, influencerice Camille Charrière i italijanskog Bogliolija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...