OGLASIO SE DRAGAN BURSAĆ: "Nikada nemojte zaboraviti da je monstrum Milan Lukić spaljivao živu djecu u Pionirskoj ulici..."

O monstruoznom činu i detaljima ubistva "Slobodna Bosna" je ranije izvijestila.

  • Društvo

  • 05. Apr. 2024  

  • 7

Potraga za tijelom ubijene dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u mjestu Banjsko Polje kod Bora sinoć je zaustavljena zbog mraka, a pretpostavlja se da će se danas nastaviti u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo.

O monstruoznom činu i detaljima ubistva "Slobodna Bosna" je ranije izvijestila.

Više pročitajte OVDJE!

Slika

Naslovnice srbijanskih medija komentirao je novinar i kolumnist Dragan Bursać.

-Nikada nemojte zaboraviti da je monstrum Milan Lukić spaljivao živu djecu u Pionirskoj ulici, a onda je sasvim normalno promovisana njegova knjiga u hramu Svetog Save u Beogradu. I vi se pitate kako je ovo moguće i normalizovano u Srbiji?

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...