INSPEKTORI IZNOSE KESE SA DOKAZIMA IZ KUĆE UBICE DANKE ILIĆ: Na licu mjesta ponovo cisterna

Ispred dvorišta kuće ubice opet je stigla cisterna za ispumpavanje septičke jame.

  • Hronika

  • 06. Apr. 2024  

  • 0

Deset dana trajala je opsežna potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, a u četvrtak ujutru stigla je vijest da je djevojčica ubijena i ugasila sve nade da će biti pronađena živa i zdrava.

Međutim, agoniji i dalje nema kraja, jer još uvijek nije pronađeno njeno tijelo, uprkos detaljnoj pretrazi obližnje deponije i ostalih lokacija za koje se sumnjalo da je na njima zakopana Danka Ilić.

Za njenu smrt osumnjičeni su radnici “Vodovoda” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili tačnu lokaciju gdje su bacili tijelo djevojčice, a još uvijek je misterija i kako je ona tačno ubijena.

Ispred dvorišta kuće ubice opet je stigla cisterna za ispumpavanje septičke jame.

Iz kuće u kojoj živi osumnjičeni ubica Dejan Dragijević sa svojom porodicom policija je iznijela kese sa dokazima, iz jednog od njih virila je drška nalik na dršku lopate ili ašova. Ovo će biti poslato na vještačenje kako bi se utvrdilo da li je korištena u jezivom zločinu i skrivanju tijela malene Danke Ilić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...