U DVORANI "MIRZA DELIBAŠIĆ": Tradicionalni koncert ”Bajram dođe, mirišu avlije”, sav prihod za pomoć Palestini, cijena ulaznice...

Na koncertu će, između ostalih, nastupiti Sami Ozer, Mustafa Demirci, Burhan Šaban, Hor “Hamza“, Naida Kraljić, Kenan Mačković, Kenan Hasić i Ibrahim Bilčević.

  • Kultura

  • 09. Apr. 2024  09. Apr. 2024

  • 0

Tradicionalni bajramski koncert ”Bajram dođe, mirišu avlije“, koji organizira Medžlis Islamske zajednice u Sarajevu, bit će održan u dvorani “Mirza Delibašić“ KSC ”Skenderija” sutra s početkom u 20 sati.

Koncert će biti humanitarni, a novac od prodatih karata usmjeren za pomoć narodu Palestine, prenosi N1.

Organizatori očekuju prisustvo od oko 5.000 ljudi, a novac prikupljen od prodatih ulaznica bit će upućen u Palestinu putem Islamske zajednice i njenih partnerskih organizacija koje djeluju na području Gaze.

Ulaznice, po cijeni od deset KM, još su u prodaji i moguće ih je kupiti putem platforme Kupikartu.ba.

Na koncertu će, između ostalih, nastupiti Sami Ozer, Mustafa Demirci, Burhan Šaban, Hor “Hamza“, Naida Kraljić, Kenan Mačković, Kenan Hasić i Ibrahim Bilčević.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...