TREĆA SREĆA: Ko je fatalna Beograđanka s kojom Zoran Mamić u Hercegovini čeka svoje četvrto dijete...

Inače, Zoran i Zdravko Mamić bjegunci su od pravde u Hrvatskoj, a već godinama lagodno žive u Hercegovini gdje vode i vlastite biznise.

  • Estrada

  • 10. Apr. 2024  

  • 0

Bivši nogometaš i sportski direktor Dinama Zoran Mamić čeka drugo dijete sa svojom partnericom Senkom Mandić.

52-godišnji Zoran i 11 godina mlađa Senka u maju 2020. godine dobili su kćer, a sada se vesele novoj prinovi. Njoj će to biti drugo dijete, a njemu četvrto.

Njih dvoje upoznali se u Dubaiju, gdje je ona radila na rezervacijama stolova u restoranu.

Inače, Zoran je bio u braku s Vanjom Horvat, od koje se rastao 2010. godine, a zajedno imaju kćer Ninu i sina Brunu.

U ljeto 2014. godine drugi je put uplovio u bračnu luku s osam godina mlađom ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, no njihov brak potrajao je tek dvije godine.

Inače, Zoran i Zdravko Mamić bjegunci su od pravde u Hrvatskoj, a već godinama lagodno žive u Hercegovini gdje vode i vlastite biznise.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...