TO NIJE SMIO URADITI: NBA igrač dobio doživotnu suspenziju

Opklade na njegove rezultate su dostizale i po nekoliko desetina hiljada dolara.

  • Sport

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

NBA liga je odlučila - košarkaš Toronto Raptors Jontay Porter je dobio doživotnu suspenziju u ovoj ligi, pošto je uhvaćen u skandalu sa klađenjem.

Jontay Porter, inače igrač Darka Rajakovića i rođeni brat zvijezde Denvera Michaela Portera Juniora, više neće moći da igra u NBA ligi, a sve jer je uhvaćen u velikom skandalu sa klađenjem, jer je i sam učestvovao u namještanju.

Prvi slučaj se navodno dogodio 26. januara, kada su se kladili na njega, a on nije igrao zbog povrede. Potom se isto desilo i 20. marta, kada je napustio teren zbog navodne bolesti. Opklade na njegove rezultate su dostizale i po nekoliko desetina hiljada dolara.

Zbog toga, NBA liga je odlučila da ga doživotno suspenduje, prenosi Telegraf.rs.

Ipak, moći će Jontay Porter da se okuša u Evropi ili Aziji u budućnosti...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...