POTPISANI UGOVORI: Finansijska podrška Grada Sarajeva bh. sigurnim kućama se nastavlja

Ozvaničeno je to današnjim potpisivanjem ugovora u visini od 90.000 KM za podršku radu svih sigurnih kuća u Bosni i Hercegovini.

  • Vijesti

  • 22. Apr. 2024  22. Apr. 2024

  • 0

Finansijska podrška Grada Sarajeva bh. sigurnim kućama se nastavlja.

Ozvaničeno je to današnjim potpisivanjem ugovora u visini od 90.000 KM za podršku radu svih sigurnih kuća u Bosni i Hercegovini.

“Dužni smo jačati njihove kapacitete u pružanju pomoći žrtvama nasilja”, kazala je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

Istakla je da je naša zajednička misija okruženje u kojem će se svaka žena osjećati podržana, poštovana i zaštićena.

Ugovori su potpisani sa UG „Žene sa Une“ Bihać, Fondacijom lokalne demokratije Sarajevo, UG „Žena BiH“, UG „Budućnost“ Modriča, Fondacijom „Lara“ Bijeljina, Fondacijom „Udružene žene“ Banja Luka, UG „Vive žene“ Tuzla, UG „Medica“ Zenica, saopćeno je iz Odjeljenja za odnose s javnošću Grada Sarajeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...