SKANDAL, UŽIVO: Pogledajte otpjevanu kartu "Srpskog sveta" na otvaranju Evropskog prvenstva...

A, nije moglo proći ni bez Republike Srpske...

  • Vijesti

  • 23. Apr. 2024  23. Apr. 2024

  • 17

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nepoznate umjetnice koja, na otvaranju EP u boksu za žene, pjevala o Srpskom svetu. Po obrascu "trebaju nam..." neznana junakinja ceremonije otvaranja nabraja djelove teritorije koji su potrebni za sreću domaćina šampionata.

"Iz litija Crna Gora" visoko je kotirana, odmah iza Kosova i braće preko Drine. Nije loše plasiran ni Njegoš, kao ni Ostrog - sredina tabele, što bi se reklo. 

A, nije moglo proći ni bez Republike Srpske...

Radi se o ceremoniji otvaranja evropskog prvenstva u boksu (Opening Ceremony | EUBC Men's & Women's European Boxing Championships | Belgrade 2024)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...