ŠOKANTAN SLUČAJ U PRIŠTINI: Šestorica silovatelja 11-godišnje dјevojčice osuđena na ukupno 62 godine zatvora

Među okrivljenima su trojica koji su oslobođeni optužbi

  • Regija

  • 23. Apr. 2024  

  • 0

Osnovni sud u Prištini osudio je optužene za silovanje 11-godišnje dјevojčice na ukupno 62 godine zatvora.

"Okrivljeni B.R, D.R, B.S, M.S, F.S, M.R proglašeni su krivim i osuđeni su, jer su izvršili krivično djelo silovanje, pa je optuženi B.R. osuđen na kaznu zatvora u trajanju od dvanaest godina, dok su optuženi D.R, B.S, M.S, F.S i M.R osuđeni na kaznu u trajanju od deset godina, svaki posebno", navedeno je u saopštenju suda.

Među okrivljenima su trojica koji su oslobođeni optužbi.

Slučaj silovanja 11-godišnje djevojčice šokirao je u avgustu prošle godine javnost na Kosovu. Tada je bilo prijavljeno pet osoba osumnjičenih za zlostavljanje djece.

Kasnije je otkriveno da je djevojčica silovana i u junu 2022.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...