RODITELJI SE POTRESNIM PORUKAMA PRISJETILI MALE DANKE: "Danas si trebala da duvaš svoju drugu svjećicu"

Mala Danka bi danas, 6. maja na Đurđevdan, napunila 2 godine, a njena majka Ivana napisala je na Fejsbuku emotivnu poruku.

  • Hronika

  • 06. Maj 2024  

  • 0

Mala Danka Ilić koja je, kako se sumnja ubijena 26. marta i čije tijelo još uvijek nije pronađeno, danas bi napunila dvije godine, a tim povodom na društvenim mrežama oglasili su se njeni roditelji potresnim porukama.

Mala Danka bi danas, 6. maja na Đurđevdan, napunila 2 godine, a njena majka Ivana napisala je na Fejsbuku emotivnu poruku.

„Ljubavi naša, danas si trebala da duvaš svoju drugu svećicu. Nisu nam dali da budemo srećni. Dok ima nas, biće i tebe. Volimo te najviše. Tvoj bata Laza, tata i mama“, napisala je Dankina mama.

Za djevojčicin rođendan, oglasio se takođe objavom na Fejsbuku i njen otac Miloš.

„Najmilija naša malena, danas smo trebali da duvamo svećicu za tvoj drugi rođendan ljubavi naša. To nam ne dadoše neki zli monstrumi ti im oprosti, a Bog je veliki i on će da im sudi! Vole te najviše tvoj bata, mama i tata“, napisao je Dankin tata.

Podsjetimo, Danka Ilić (2) ubijena je, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom polju a za njeno ubistvo osumnjičeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Njeno tijelo i dalje nije pronađeno.

Janković i Dragijević su uhapšeni 4. aprila, nakon što su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, ugušili, pa se riješili tijela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...