NENAD STEVANDIĆ RAZOČARAN: "Mi nismo učinili ništa na destabilizaciji situacije"

Stevandić je istakao da je "razočaravajuće imati partnere koji nemaju vlastiti autoritet".

  • Politika

  • 13. Maj 2024  

  • 3

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je nakon sastanka državne koalicije da je sva odgovornost na partnerima iz FBiH.

On je kazao da oni ne znaju šta hoće ni kako hoće.

Stevandić je izrazio razočaranje, jer je, kako kaže, održano pet sastanaka na kojima se "pokazalo da vladajuća stranka RS nema partnere na nivou BiH".

"Mi nismo učinili ništa na destabilizaciji situacije.", naglasio je Stevandić.

Stevandić je istakao da je "razočaravajuće imati partnere koji nemaju vlastiti autoritet, koji moraju sa nekim drugim da se usaglašavaju te, kako kaže, pitaju šta smiju uraditi", prenosi Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...