LJUBI, LJUBI, AL` GLAVU NE GUBI: Hrvatska novinarka objavila prvu zajedničku fotografiju s legendom Reala iz Madrida...

Objavila je i nekoliko Instagram storyja te se pohvalila poklonom koji je dobila i napisala da je sretna djevojka.

  • Estrada

  • 15. Feb. 2022  15. Feb. 2022

  • 0

Hrvatska novinarka Fani Stipković na Valentinovo je objavila prvu fotografiju s bivšim španskim nogometašem Fernandom Hierrom. Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni, a u opis fotografije novinarka je stavila samo emotikon srca.

Objavila je i nekoliko Instagram storyja te se pohvalila poklonom koji je dobila i napisala da je sretna djevojka. Otkrila je kako se ona i Fernando trenutno nalaze u Málagi.

alt

Fani je vezu s bivšim nogometašem potvrdila prije mjesec dana.

"Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza se sada nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još pričati o vjenčanju", rekla je Fani novinarima Europa Pressa nakon što su paparazzi snimili nju i Hierra tokom izlaska u Madridu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...