I NIJEMCI SU SE „ZADEVERALI“: Zavirite u prvi SUV premium korejske marke, žestoku konkurenciju Audiju, BMW-u, Mercedesu...(VIDEO)

Modelom Genesis GV80, Korejci lansiraju prvi SUV luksuzne marke Genesis, pandana Lexusa…

  • Auto

  • 03. Jan. 2020  

  • 0

Luksuzni SUV Genesis GV80 (i nije iznenađenje, jer je predstavljen konceptni Genesis GV80 Fuel Cell Concept , s pogonom vodikovim gorivnim ćelijama. Temelji se na koncernskoj modularnoj platformi za pogon na stražnjim kotačima, koja također omogućuje (u opciji) pogon 4×4.

Dizajn je nastao suradnjom dizajnerskih studija Genesis u Južnoj Koreji, SAD-u i Njemačkoj, jer su Korejci mudro procijenili da im treba jedan premium SUV za sva tržišta. Velika rešetka prednje maske, koje se ne bi posramili ni najnoviji modeli iz BMW-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...