OVO SE DODIKU NEĆE SVIDJETI; PROCURIO SADRŽAJ RAZGOVORA MILANOVIĆA I ERDOGANA: Planiraju reviziju Dejtonskog sporazuma kako bi…

Došao je i taj dan....

  • Regija

  • 15. Jan. 2020  

  • 2

U telefonskom razgovoru Zorana Milanovića s turskim predsjednikom dan nakon izborne pobjede ponovno se razmatrala potreba analize sporazuma koji je potpisan prije 25 godina i njegov utjecaj na aktualne događaje u BiH.

Iako u razgovoru novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoğanom nije bilo previše vremena za detaljne razgovore oko situacije u Bosni i Hercegovini, dvojica predsjednika ipak su uspjela barem načelno dogovoriti u kojem smjeru bi trebala ići suradnja Hrvatske i Turske u idućem razdoblju.

Izvori bliski stožeru Zorana Milanovića "Nacionalu" su otkrili i da su se dvojica lidera složila da bi jedna od glavnih točaka razgovora u idućem razdoblju trebala biti analiza funkcioniranja Daytonskog sporazuma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...