A, SVE JE BILO GOTOVO: Najveća nada bh. nogometa opet izvisila, iz kluba poručili da im ne pada na pamet…

Turski mediji jučer su objavili da je saga između Bešiktaša i mladog bh. igrača Ajdina Hasića konačno završena

  • Sport

  • 16. Jan. 2020  

  • 0

Hasićevi predstavnici su proteklih mjeseci vodili mukotrpne pregovore s čelnicima Bešktaša i činilo se da je konačno postignut dogovor. Mladi bh. igrač je trebao potpisati ugovor s turskim timom kada je postao punoljetan, ali to se nije desilo.

Bešiktaš je tada dobio novog predsjednika Ahmeta Nura Cebija koji nije pristao na ono što je Hasić tražio. Zbog toga je počela velika saga i pregovori oko ugovora koji čini se još uvijek nisu postignuti.

Iako su turski mediji objavili danas da će Hasić konačno potpisati za Bešiktaš i da će zaraditi 850.000 eura izgleda da od toga nema ništa barem ne još uvijek.

 

Hasić je prvobitno tražio 1.7 miliona eura što je Cebi odmah odbio. Predsjednik Bešiktaša je danas izjavio da jednostavno nema toliko mjesta u budžetu za potraživanja koja želi Hasić i jasno je dao do znanja da nije spreman izdvojiti toliko novca za njega.

"U našem budžetu nema prostora za Ajdina Hasića. Nema mi smisla da damo dva miliona eura za igrača koji možda košta 100.000 eura", izjavio je Cebi u intervjuu za turske medije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...