KINEZI OPET PREVARILI TRUMPA: Stigao je novi Huawei s punom podrškom za Google, a cijena mu je nevjerovatna…

Huaweijev model P30 Lite dobio je novu verziju – P30 Lite New Edition

  • HiTec

  • 16. Jan. 2020  

  • 0

Kako je P30 serija zadnja koja je stigla s podrškom za GMS Huawei je odlučio istu malo obnoviti i učiniti ju zanimljivom korisnicima i ove godine. Novi model zadržao je sve karakteristike starog, čak i boje, ali je dobio novu memorijsku konfiguraciju.

P30 Lite New Edition je tako sada moguće na britanskom tržištu nabaviti u konfiguraciji sa 6 GB RAM-a i 256 GB podatkovnog prostora. New Edition rezultat je kompromisa, Huawei je za 2 GB smanjio količinu RAM-a, sa 8 GB na 6 GB, ali je zato udvostručio količinu prostora za pohranu podataka, od kojeg će korisnici svakako imati više koristi, pogotovo ako telefon često koriste za snimanje i fotografiranje.

Model P30 Lite New Edition najprije će biti dostupan na britanskom tržištu, a kasnije bi trebao stići i na druga zapadna tržišta. Cijena u Velikoj Britaniji je 299 funti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...