VRUĆE U FEBRUARU: Severina već dugo nije objavila ovako izazovnu fotografiju (FOTO)

Severina je najnovijom objavom na Instagramu oduševila hiljade svojih pratilaca.

  • Estrada

  • 06. Feb. 2020  

  • 0

Severinina najnovija objava na profilu na Instagramu oduševila je njezine fanove, počastila ih je seksepilnim izdanjem naglasivši bujni dekolte kojim mami uzdahe.

"Nikad ne zaboravi biti žena i osjećati se dobro u svojoj koži", napisala je 47-godišnja Severina uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju i kojom nam je još jednom pokazala da izgleda bolje nego ikad.

"Prelijepa si", "Kako li si divna", "Slatka", "Prelijepa naša Severina", samo su  neki su od komplimenata koje je dobila.

Severina je nedavno sa suprugom Igorom Kojićem bila na svečanosti otvorenja Rijeka 2020. - Europska prijestolnica kulture, gdje je blistala u romantičnom izdanju. Ona i 15 godina mlađi Igor nisu skidali osmijehe s lica, a na društvenim se mrežama prisjetila i vremena kada je glumila barunicu Castelli u predstavi "Gospoda Glembajevi" u HNK-u Rijeka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...