ZIMA NAGLO PROMIJENILA PLAN, BIĆE I SNIJEGA: Donosimo vremensku prognozu do subote…

Danas u Bosni postepeno naoblačenje sa sjevera od jutarnjih sati prema sredini dana

  • Vijesti

  • 18. Feb. 2020  

  • 0

Lokalno će pasti i kratkotrajna slaba kiša. U Hercegovini pretežno sunčano. Sredinom dana nablačenje na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 3°C, a dnevna između 6 i 18°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana u nizinama se očekuje kiša, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 3°C, a dnevna do 15°C.

U četvrtak u većem dijelu Bosne i na sjeveru Hercegovine se očekuje susnježica ili snijeg. Pretežno sunčano vrijeme je izgledno na području Krajine i većem dijelu Hercegovine. U ostalim područjima postepeno razvedravanje u drugoj polovini dana. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 2°C, a dnevna do 12°C.

U petak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -1°C, a dnevna do 13°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...