NAKON SKANDALA U HRVATSKOJ GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK OTKRIO SVE: Evo zbog čega je ušao u tajno društvo i POSTAO MASON…

Upitan je li javnom objavom da je mason naštetio ugledu institucije kojoj je na čelu, Jelenić je rekao da nije

  • Regija

  • 19. Feb. 2020  19. Feb. 2020

  • 0

Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Dražen Jelenić u razgovoru za N1 Televiziju kazao je kako ne razmišlja o ostavci.

"Ne razmišljam ni o čemu, samo da ovaj predmet, u mjeri u kojoj ja mogu utjecati na to, završi zakonito. Uostalom, sve će biti jasno ako dođe do suda", rekao je Jelenić.

Otkrio je da je razgovarao s ministrom pravosuđa Hrvatske Bošnjakovićem. "Razgovarali smo, nebitno o čemu smo razgovarali", rekao je.

Na pitanje očekuje li smjenu, razrješenje, odgovara: "Vidjet ćemo."

Upitan je li javnom objavom da je mason naštetio ugledu institucije kojoj je na čelu, Jelenić je rekao da nije.

"Ja mislim da nisam, jer sam svoj posao radio prije, za vrijeme toga i dan danas zakonito i isključivo po zakonu", rekao je Jelenić, dodavši da nije bilo nikakvog pogodovanja nikome zbog činjenice da je član masonske lože.

Zašto je uopće ušao u masone?

"Moj prijatelj me je pitao... U jednu ruku, s obzirom da je geslo da samo ugledni ljudi mogu postati članovi masonske lože, moram priznati da mi je u tom trenutku to s jedne strane imponiralo da je netko prepoznao moju stručnost, moj rad i profesionalno zalaganje i da na taj način mogu doprinijeti radu udruge koja se zalaže za boljitak u društvu, u zajednici, počevši od obitelji, okruženja u kojem živite, od Republike Hrvatske, odnosno domovine", rekao je Jelenić... Nije mi palo na pamet da bi se mogla propitkivati moja vjerodostojnost jer se radi o zakonitoj udruzi koja se bavi zakonitim radom u Republici Hrvatskoj", rekao je Jelenić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...