CURE NOVI DETALJI UŽASA U SRBIJI: Poznatom doktoru koji je dvije godine silovao maloljetno dijete nema spasa, zbog ovoga dugo neće izaći iz zatvora…

Novosadska policija je u četvrtak kasno po podne uhapsila ljekara Š. T. (66), iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je počinio...

  • Hronika

  • 06. Mar. 2020  06. Mar. 2020

  • 0

....krivično djelo, obljube nad maloljetnom, dvanaestogodišnjom djevojčicom iz Novog Sada. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Prema nezvaničnim saznanjima, navodno je riječ o poznatom doktoru sudske medicine. On se sumnjiči da je primoravao djevojčicu da ga dodiruje po intimnim dijelovima tijela, a sve se dešavalo od 2018. godine do danas, kada je uhapšen. Djevojčicu je na to primoravao u više navrata, i navodno joj je davao za to novac.

Prilikom pretresa njegove vikendice policija je oduzela mobilni telefon i računar koji koristi.

Ljekar sudske medicine je ranije, odnosno 2009. godine, u Osnovnom sudu u Novom Sadu bio osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na pet godina, zbog nedozvoljenih spolnih radnji. Prema toj presudi, ovom ljekaru sudske medicine bilo je zabranjeno da se bavi ljekarskim pozivom pet godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...