ODE LUKA U MORNARE: Ovo je kraj, Zinedine Zidane stavio Jovića na transfer listu, već stigla prva ponuda s kojom je zadovoljan…

Napadač Real Madrida Luka Jović nije igrao ni El Clasico, a umjesto njega je priliku dobio Mariano Diaz, koji je postigao pogodak u 2:0 pobjedi Reala

  • Sport

  • 08. Mar. 2020  

  • 0

Jović je otpisan i za utakmicu protiv Betisa, pa španjolski AS tvrdi da nije isključen njegov transfer na ljeto i da je u Madrid već stigla ponuda.

Kako je objavio ovaj madridski list, Jovića u svojim redovima želi Napoli, ali nije poznato da li bi se radilo o posudbi ili otkupu ugovora. AS je objavio da ni sam Jović nema ništa protiv tog transfera.

 

On je doveden iz Eintracht Frankfurta prošlog ljeta kao veliko pojačanje, ali je izložen ogromnim pritiscima i kritikama zbog nedovoljne efikasnosti.

Rođeni Bijeljinac je ove sezone ukupno odigrao 24 meča i postigao je samo dva gola, oba u La Ligi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...