PROFESOR NERMIN SALKIĆ OBJAVIO VAŽAN VIDEO: U sljedeće dvije sedmice ključ svega...

Profesor dr. Nermin Salkić, ljekar u UKC Tuzla, objavio je video u kojem objašnjava situaciju u vezi sa korona virusom te koliko je važno pridržavati se naredbi i mjera donesenih u Bosni i Hercegovini kako bismo prevenirali širenje pandemije

  • Zdravlje

  • 23. Mar. 2020  

  • 0

"U sljedeće dvije sedmice imamo raskrsnicu između toga hoćemo li proći kroz ovu epidemiju neoštećeni ili ćemo ući u praktično državnu pandemiju koja će imati nesagledive posljedice za našu zemlju", istakao je prof.dr. Salkić u uvodnom dijelu videa.

Salkić ovim videom, kako je istakao, želi educirati građane kako bi shvatili sa kakvim dimenzijama problema se suočavamo te da shvate da je Bosna i Hercegovina u ovom trenutku pred izazovom kakav nije imala nikada.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...