U HRVATSKOJ NEPRESTANO RASTE BROJ OBOLJELIH: Ministar Beroš potvrdio još 77 novozaraženih

Ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš kazao je da je u Hrvatskoj zabilježeno 77 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na press konferenciji Nacionlanog stožera ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da je u 25 sati broj zaraženih porastao za 77 oboljelih.

  • Regija

  • 30. Mar. 2020  30. Mar. 2020

  • 0

Ukupno je to 790 oboljelih. Provedeno je 6.404 testiranja. Umrlih je šest, a na respiratoru je 27 ljudi. Oporavljenih je 64, što je 12 više nego jučer.

Direktor HZJZ-a Krunoslav Capak pozvao je građane da poštuju mjere. Osvrnuo se na izjavu Bernarda Kaića na HRT-u:

"Doktor Kaić iznio je prestrogu ocjenu postupanja policije. Potrebno je provoditi nadzor, potrebno je da policija upozoori one koji krše mjere".

"Često smo upitani za brojčane procjene - o broju oboljelih, koliko će trajati... O tome nitko ne može dati brojku jer je nitko ne zna. Ja sam jasno rekao da je svaka brojka nezahvalna. Ja sam jučer iznio svoju osobnu procjenu", naglasio je Capak.

(N1 / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...