"OVO JE ČUDNO...": Princ Charles se prvi put obratio javnosti nakon što je prebolio koronavirus (VIDEO)

Princ Charles je bio u izolaciji nedelju dana nakon što mu je dijagnstifikovan koronavirus. Njegova supruga Camilla je i dalje u samoizolaciji

  • Svijet

  • 01. Apr. 2020  01. Apr. 2020

  • 0

Britanski princ Charles obratio se prvi put javnosti nakon što je ozdravio pošto je bio pozitivan na koronavirus. On je obratio preko video poruke i zahvalio svim volonterima i zdravstvenim radnicima.

Nasljednik britanskog prijestola je prvi član kraljevske porodice koji je bio pozitivan na koronavirus. Rekao je da je imao samo blage simptome.

- S obzirom na to da sam nedavno prošao kroz zarazu, srećom sa blagim simptomima, sada sam na drugoj strani ove bolesti, ali još u stanju socijalne udaljenosti i opšte izolacije. Kao što svi učimo, ovo je čudno, frustrirajuće i često uznemirujuće iskustvo kada prisustvo porodice i prijatelja više nije moguće - rekao je on.

Princ se zahvalio zdravstvenim radnicima, međutim vrijeme je posvetio takođe i svim ljudima koji i dalje moraju da rade, prodavcima u supermarketu i mnogim drugim.

alt

Princ Charles je bio u izolaciji nedelju dana nakon što mu je dijagnstifikovan koronavirus. Njegova supruga Camilla je i dalje u samoizolaciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...