NOVE MJERE STUPILE NA SNAGU: Obustavljen saobraćaj na područnim autobuskim linijama u Republici Srpskoj, evo do kad će trajati zabrana...

Štab Republike Srpske za vanredne situacije donio je zaključak o obustavljanju javnog prijevoza osoba u drumskom saobraćaju u tom bh. entitetu

  • Društvo

  • 02. Apr. 2020  

  • 0

Precizirali su da se obustavlja javni prijevoz lica u drumskom saobraćaju na područnim autobuskim linijama (autobuske linije do 50 kilometara).

Obustava će trajati sve dok je na snazi vanredna situacija u tom bh. entitetu, a s ciljem suzbijanja bolesti izazvane novim koronavirusom.

Trenutno je u RS 267 osoba zaraženo koronavirusom, 14 se oporavilo, a četiri osobe su preminule.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...