JURGEN KLOPP OBRADOVAO ARMIJU NAVIJAČA: Trener Liverpoola dovodi veliko pojačanje iz Njemačke, riječ je o sinu legendarnog…

Trener Redsa već pravi planove za narednu sezonu, a nekoliko igrača je na listi onih koje želi vidjeti na Anfieldu

  • Sport

  • 04. Apr. 2020  

  • 0

Sa Liverpoolom se posljednjih dana povezuju Raheem Sterling, zatim Ousmanne Dembele, a interes postoji i za ofanzivca Borussije M'Gladbach Marcusa Thurama kojem ide odlično u Bundesligi.

Thuram (22) je u Borussiju M'Gladbach došao ljetos iz Guingampa i već u svojoj prvoj sezoni pokazao je s kakvim kvalitetama raspolaže. Na 33 utakmice je postigao 10 pogodaka i upisao isto toliko asistencija, a nakon toga mu je cijena trostruko skočila.

Na Otoku tvrde kako će Borussia M'Gladbach za Thurama tražiti oko 40 miliona funti.

Zanimljivo je kako je riječ o sinu francuske legende Liliana Thurama koji je svojevremeno igrao za Juventus, Barcelonu, Parmu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...