NEVJEROVATNO IZGLEDA I U DEVETOJ DECENIJI ŽIVOTA: Slavna američka glumica Jane Fonda snimila video na podu sobe…

Legendarna Jane Fonda (82), američka glumica, spisateljica, aktivistica, ali i bivša manekenka i pionirka fitnessa, u svojim se godinama ne libi isprobati nove stvari i pratiti ritam 21. stoljeća.

  • Show

  • 08. Apr. 2020  

  • 0

Tako se, na opće čuđenje mnogo mlađih kolega, pridružila aplikaciji Tik Tok i pokazala vježbe koju nju održavaju u formi.

U video klipu se pojavljuje i isječak iz njezinih popularnih videa s vježbama te slavni pokret nazvan ''chicken arms'' odnosno pileće ruke. Jane leži na joga prostirci pokazujući vježbu za čvrste noge i guzu.

''Znate što? Previše treninga se trenutno održava na televiziji i računalima. Ono što zaista želim je da vježbate sa mnom za planet. Bilo da ste na kauču ili prostirci za jogu, pridružite mi se jer nas budućnost treba. Ja vas trebam'', govori poznata glumica u videu. Ovaj video nas je podsjetio na kultne videozapise koje je Jane snimila 80-ih godina prošlog stoljeća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...