"DA SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA OPET BUDU JEDNA DRŽAVA": Praznična čestitka Boška Obradovića zapalila društvene mreže

Boško Obradović jedna je od političkih zvijezda protesta “Stop krvavim košuljama” odnosno “1 od 5 miliona” koji su se u Beogradu te manjim intenzitetom u drugim gradovima Srbije, održavali svake subote.

  • Regija

  • 19. Apr. 2020  

  • 14

Boško Obradović, osnivač i lider ultrakonzervativne i klerikalne, a mnogi će reći i klerofašističke odnosno četničke stranke Srpski sabor "Dveri", čestitao je Vaskrs na Twitteru poručujući da se nada da će dočekati da Srbija, Crna Gora i Repubilka Srpska budu jedna država.

"Hristos vaskrse, braćo i sestre Srbi u regionu i da naša generacija dočeka da Srbija, Crna Gora i Republika Srpska budu zajednička država. Neka nam vaskrsne i ostvari se ova nacionalna ideja koja se - po riječima Miloša Crnjaskog - kao rijeka ponornica opet vraća sebi" napisao je Obradović u čestitci.

Boško Obradović jedna je od političkih zvijezda serije prosvjeda “Stop krvavim košuljama” odnosno “1 od 5 miliona” koji su se u Beogradu te manjim intenzitetom u drugim gradovima Srbije, održavali svake subote.

Zanimljiv je i najpopularniji komentar na Obradevićevu "čestitku":

(Oslobodjenje.ba / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...