DRAMA NA BRITANSKOM DVORU: Kraljica Elizabeta u strahu da će Harry i Meghan otkriti sve tajne u novoj knjizi koja izlazi uskoro…

Iako su razriješeni kraljevskih dužnosti i preselili se u SAD u potrazi za mirnijim životom sa svojim sinom Archiejem, čini se da Meghan Markle i princ Harry još nisu gotovi s otkrivanjem detalja kraljevskog života

  • Svijet

  • 27. Apr. 2020  

  • 0

Izvori bliski paru tvrde da supružnici već neko vrijeme planiraju ispričati cijelu svoju priču i razloge odlaska od kraljevski obitelji novinarima Carolyn Durand i Omidu Scobieju. Carolyn, inače bliska prijateljica para, već je napravila nekoliko intervjua s njima, a potom će u suradnji s Scobiejem objaviti knjigu koja bi trebala izaći u septembru ove godine pod nazivom "Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan".

Prema pisanju stranih medija, detalje koje će Meghan i Harry ispričati novinarima mogle bi uzdrmati britanski dvor pa je kraljica Elizabeta II. u strahu za ugled svoje obitelji i njezinu sliku u javnosti.

Iako autori knjige nisu potvrdili spekulacije, vjeruje se da će knjiga imati 320 stranica te će započeti pričom o vezi para i mogla bi uključivati nove detalje o njihovom dramatičnom odlasku s dvora.

Podsjetimo, Harry je već u nekoliko intervjua otkrio da je odluku o odlasku donio zajedno s Meghan jer mu je bilo dosta konstantnog pritiska britanskih medija, kako na njega, tako i na njegovu suprugu te nije htio da joj se dogodi isto što i njegovoj pokojnoj majci.

"Mogu zamisliti šta ste sve slušali i možda čitali u proteklim nedjeljama. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podijeliti - ne kao princ ili vojvoda, već kao Harry. Uvijek ću gajiti najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovjedniku. Nadali smo se da ćemo moći i dalje služiti Kraljici, Commonwealthu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca. To je nažalost nemoguće. Pomirio sam se s time, znajući da to neće utjecati ni na mene kao osobu ni na moju odanost", rekao je Harry.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...