ĐILAS NAKON VERBALNOG NAPADA: "Djeca su mi plakala i tresla se od straha, zato što si ti Vučiću jedan kreten i bolesnik. Sutra vas čekam..."

Uslijed verbalnih napada, Dragan Đilas  je ispred svoje zgrade snimio video u kojem je Vučiću između ostalog poručio:

"Djeca su mi plakala i tresla se od straha, zato što si ti Aleksandre Vučića jedan kreten i bolesnik. Sutra vas čekam ovdje ispred zgrade. 

  • Regija

  • 03. Maj 2020  

  • 1

Otpor Vučićevom režimu u Srbiji i njegovim srednjovjekovnim metodama borbe protiv korone, građani ove zemlje posljednjih dana počeli su iskazivati lupanjem u lonce u satima nakon početka policijskog časa. 

Ipak, na odgovor Vučića nisu morali dugo čekati, pa je predsjednik Srbije organizovao "kontramitinge" na balkonima, gdje su njegove pristalice i članovi stranke, daleko bolje opremljeni s bakljama i razglasima, širom Srbije počeli da "protestuju" protiv opozicije uvredljivim parolama i navijačkim orgijanjem.

Naravno, kao i svaki autokratski režim i po scenariju iz Orwellove "1984.", gdje se izmišljeni lik Emmanuela Goldsteina vatrenim pristalicama vlasti prikazuje kao arhetip zla i otpora režimz, tako je i Vučićev režim utjelovljenje opozicionog zla pronašao u Draganu Đilasu, bivšem predsjedniku Demokratske stranke i aktuelnom predsjedniku Stranke i slobode i pravde.

Upravo su pored Đilasove zgrade Vučićeve pristalice na razglas puštale parole "Đilase, lopove".

Uslijed ovih napada, Dragan Đilas  je ispred svoje zgrade snimio video u kojem je Vučiću između ostalog poručio:

"Djeca su mi plakala i tresla se od straha, zato što si ti Aleksandre Vučića jedan kreten i bolesnik. Sutra vas čekam ovdje ispred zgrade. 

(D.H.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...