JAKO LOŠE VIJESTI ZA ZVIJEZDU BARCELONE: Neće igrati do kraja sezone, ovo je njegov kraj…

Ove sezone prije povrede odigrao je devet utakmica i postigao jedan gol

  • Sport

  • 06. Maj 2020  

  • 0

Francuski nogometaš Ousmane Dembele nije u mogućnosti da nastupa u prvenstvu jer je klub umjesto njega u februaru registrirao Martina Braithwaite, nakon što je Dembele zadobio povredu koja ga je od terena odvojila na nekoliko mjeseci.

Čak i ako bude spreman za nastavak sezone, specijalna dozvola koju je tim s Camp Noua dobio za dovođenje još jednog igrača nakon njegove povrede, onemogućava mu nastup i Dembela u prvenstvu nećemo gledati do kraja sezone.

Dembele će međutim imati pravo nastupa u Ligi prvaka, gdje je registriran zajedno s ostalim igračima, ali sigurno da je to mala utjeha jer postoji mogućnost da Barca odigra samo još jedan susret u ovom takmičenju.

Katalonci su s Napolijem odigrali neriješeno prvi meč osmine finala, a rezultat je na San Paolu bio neriješen 1:1. Drugi meč bi se nakon svih problema s pandemijom trebao odigrati u augustu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...