SPEKTAKULARNI TRANSFERI NA POMOLU: Dembele prihvatio ponudu, Chelsea doveo veliko pojačanje, kraj za Cristiana Ronalda...

Ljetni prijelazni rok u Engleskoj je počeo 10. juna, dok je u Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji počeo 1. jula.

  • Sport

  • 09. Jul. 2022  09. Jul. 2022

  • 0

Talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano javlja da je Chelsea jako blizu dovođenja Raheema Sterlinga iz Manchester Cityja. Čeka se da City pristane na odštetu od 45 miliona funti plus moguće bonuse. Sterling i Chelsea su sve još jučer dogovorili.

Riqui Puiq, Rey Manaj, Samuel Umtiti, Mingueza i Neto su otpisani u Barceloni i neće na pripreme u SAD, objavio je Mundo Deportivo.

BBC piše da Cristiano Ronaldo ne ide na turneju s Manchester Unitedom u Tajland te da želi napustiti klub. Portugalac je stvorio veliki problem Unitedu jer je klub sad bez pravog napadača, a i teško će naći kupca za 37-godišnjeg Ronalda.

Trincao napušta Barcelonu i potpisuje za Sporting. Portugalski klub platit će 22-godišnjeg ofenzivca 10 miliona eura i Barceloni će dati 50 posto od njegovog sljedećeg transfera.

Nakon višemjesečnih pregovora Ousmane Dembele odlučio je ostati u Barceloni i prihvatiti ponudu katalonskog kluba za produljenje ugovora, objavio je Fabrizio Romano.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...