TRENER BARCELONE NEMA MILOSTI: Koeman jednom izjavom uzburkao duhove, nakon ovoga velika zvijezda može pakovati kofere…

Prethodnih dana se špekuliralo da bi ovaj Francuz mogao put Manchester Uniteda, ali od toga neće biti ništa.

  • Sport

  • 04. Okt. 2020  

  • 0

Francuski nogometaš Ousmane Dembele stigao je u Barcelonu prije tri godine iz Borussije Dortmund kao zamjena za Neymara, ali daleko od toga da je uspio opravdati očekivanja.

Dembele je prethodne dvije sezone imao ogromnih problema s povredama zbog čega skoro da nije ni igrao. No, Dembele se trenutno ne nalazi u prvom planu Ronalda Koemana iako ga je klub platio 140 miliona eura.

Prethodnih dana se špekuliralo da bi ovaj Francuz mogao put Manchester Uniteda, ali od toga neće biti ništa. Odlučeno je da ostane u Barceloni i bori se za svoje mjesto iako nije pretjerano motiviran.

Dembele je nezadovoljan što na kapaljku ima minutažu u novoj sezoni, a svi su od njega očekivali više s obzirom da se oporavio od povrede. No, prednost ispred njega ima Ansu Fati koji je sve oduševio s tri gola u prva dva kola.

Koeman je na jučerašnjoj press konferenciji pred utakmicu protiv Seville govorio o Dembeleu, te je jasno poručio da je Ansu bolji od njega što se francuskom igraču sigurno neće svidjeti.

"Ansu je bolji od njega. Ako je nezadovoljan, neka mi to kaže. U ekipi želim samo zadovoljne igrače", poručio je Koeman.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...